fbpx

Partneri juaj i besueshëm në prodhimin e shtyllave të betonit të parafabrikuara

Me avancimin e vazhdueshëm në aspektin e cilësisë, shpejtësisë dhe estetikës, ne përpiqemi drejt pozitës udhëheqëse në prodhimin e shtyllave të betonit të parafabrikuara për vendosjen e rrjetave anti-breshër. Ne dëshirojmë të bëhemi shtylla kryesore e fermerëve si në Serbi, ashtu edhe në rajon në sigurinë e pemishteve dhe vreshtave të tyre.

GARANCIA E CILËSISË DHE SIGURIA JUAJ

ÇDO DËM TË SHKAKTUAR NGA PRODUKTI YNË E KOMPENSOJMË NË SHUMËN DERI NË 1.000.000 €

Kompania jonë

Aspirata e kompanisë sonë është që të bëhemi lider në rajon në prodhimin e betonit dhe elementeve nga betoni i parafabrikuar i armuar në mënyrë klasike dhe prestresues.

Prodhuar në Serbi

Kompania Loom of fruit shpk ka filluar në kohën e fundit të operojë në Serbi në një nga zonat më të mëdha të kultivimit të frutave, Smederevka Palanka.

Cilësia më e lartë

Ajo që ne theksojmë si një avantazh të veçantë është se prodhimi disponon me fabrikën e vet të betonit, gjë e cila sjell cilësinë e produktit në nivelin më të lartë.

Në shërbimin Tuaj

Nëse keni ndonjë dilemë, ekipi ynë shumë profesionist është në dispozicionin tuaj, i cili do t'ju japë këshillat më të mira bazuar në nevojat tuaja.
Kontaktoni me ne, ne jemi në shërbimin tuaj

Impiante moderne të prodhimit

Fabrika shtrihet në diçka pak më shumë se 16000 m2, me sallën e prodhimit të pajisur në mënyrë moderne prej 4000 m2, laboratorin për testimin e betonit, ndërsa linjave të prodhimit përveç njerëzve i shërbejnë dhe makinat, të cilat pothuajse automatikisht kryejnë çmontimin e shtyllave, prerjen me teh diamanti në madhësinë e saktë sipas kërkesës së klientit.

Cilësia më e lartë e Komponentëve

Si agregat për beton përdoremi ekskluzivisht masën e ndarë shkëmbore të thërmuar të larë dy herë, me karakteristika të larta mekanike, gjë me të cilën arrijmë fortësi të rëndësishme fillestare dhe përfundimtare të vetë betonit. Kemi mundësinë e vidhjes së elementeve gjatë dimrit dhe kështu marrim një cilësi uniforme në të gjitha kushtet e motit.

Cilësi e produktit e kontrolluar dhe konfirmuar

Pas tërë prodhimit qendron Instituti Serb për testimin e materialeve (IMS), i cili është garantuesi i cilësisë. Ata gjithashtu kanë rregulluar çertifikatat për shtyllat tona, si dhe për recetat e betonit që përdorim si për prodhimin e elementeve, ashtu dhe për shitjen tregtare të betonit. Prodhimi disponon me fabrikën e vet të betonit, gjë e cila sjell cilësinë e produktit në nivelin më të lartë.

Përdorimi dhe destinimi i shtyllave të betonit

Vizioni ynë është dëshira për përhapjen e njohurive dhe rëndësinë e mbrojtjes së pemishteve dhe udhëzimin e fermerëve në marrjen e vendimeve të duhura, të gjitha me qëllimin e kursimit të kohës, parave, garantimit të cilësë dhe përfitimit financiar.

  • Mbrojtja e pemishteve nga breshëri
  • Mbrojtja e pemishteve nga insektet
  • Mbrojtja e pemishteve nga shiu
  • Mbrojtja e pemishteve nga dielli
  • Për rrethimin e parcelave

PËRDORIMI I PRODUKTEVE TONA NË PRAKTIKË

Ne jemi duke përmirësuar vazhdimisht prodhimin tonë, duke investuar në teknologji të reja dhe duke u kujdesur për mjedisin jetësor dhe të punës, në kënaqësinë e klientëve tanë, të gjitha me qëllimin e uljes së kostove të tyre dhe rritjes së fitimeve të tyre.

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%