fbpx

Shtylla të betonit të parafabrikuara

Linjat tona moderne të prodhimit mundësojnë prodhimin e shtyllave në katër madhësi të ndryshme: 7x8cm, 9x9,5cm, 10x12cm dhe 14x14cm. Gjatësia standarde e shtyllave që përdoret për vendosjen e rrjetave kundër breshrit janë 4.0, 4.5, 4.7 dhe 5,0 metra, ndërsa ato që përdoren në vreshta dhe për rrethimin e parcelave janë të gjatësisë 2,0, 2,25 dhe 2,5 metra. Përveç këtyre, matjet e tjera jo standarde janë gjithashtu në dispozicion me kërkesën e klientit.
  • 7x8cm me 4 kabllo
  • 9x9,5cm me 4 kabllo
  • 9x9,5cm dhe 10x12cm me 6 kabllo
  • dhe shtylla me dimensione 13x14cm me 12 kabllo.
SHTYLLA 7X8

SHTYLLA 7X8

4 litarë x 3 kabllo çeliku (ø2,25)

Shtyllat janë në formë trapezoidale me katër anët e lëmuara dhe skajet e rrumbullakosura. Ato janë të destinuara për t’u përdorur si mbështetës qendrorë në vreshta dhe pemishte, të përshtatshme për sistemet anti-breshër, sisteme kundër shiut, insekteve dhe diellit.

pdfTehnički list


SHTYLLA 9X9,5

SHTYLLA 9X9,5

4 litarë x 3 kabllo çeliku (ø2,25)

Shtyllat janë në formë trapezoidale me katër anët e lëmuara dhe skajet e rrumbullakosura. Ato janë të destinuara për t’u përdorur si mbështetëse anësore të përforcuara në vreshta dhe pemishte, të përshtatshme për sistemet anti-breshër, sisteme kundër shiut, insekteve dhe diellit.

pdfTehnički list


SHTYLLA 9X9,5

SHTYLLA 9X9,5

6 litarë x 3 kabllo çeliku (ø2,25)

Shtyllat janë në formë trapezoidale me katër anët e lëmuara dhe skajet e rrumbullakosura. Ato janë të destinuara për t’u përdorur si mbështetëse anësore në vreshta dhe pemishte, të përshtatshme për sistemet anti-breshër, sisteme kundër shiut, insekteve dhe diellit.

pdfTehnički list


SHTYLLA 10X12

SHTYLLA 10X12

6 litarë x 3 kabllo çeliku (ø2,25)

Shtyllat janë në formë trapezoidale me katër anët e lëmuara dhe skajet e rrumbullakosura. Ato janë të destinuara për t'u përdorur si mbështetës fundorë në zonat me erë të vreshtave ose si mbështetëse anësore në pemishte, të përshtatshme për sistemet anti-breshër, sisteme kundër shiut, insekteve dhe diellit.

pdfTehnički list


SHTYLLA 13X14

SHTYLLA 13X14

12 litarë x 3 kabllo çeliku (ø2,25)

Shtyllat janë në formë trapezoidale me katër anët e lëmuara dhe skajet e rrumbullakosura. Ato janë të destinuara për xhamat e erës ose mbështetëse këndore në sistemet anti-breshër, sisteme kundër shiut, insekteve dhe diellit.

pdfTehnički list

Për prodhimin e shtyllave tona ne përdorim ekskluzivisht betonin vetë-kompaktues ”SCC” (Self-Compacting Concrete). Përbërja granulometrike është krijuar me kujdes duke përzier tre fraksione prej guri të grimcuar i cili ishte larë dy herë për të eliminuar çdo papastërti të mundshme. Duke përdorur çimento portland të pastër PC42,5R me shtimin e një hiperplastifikuesi me një sasi minimale të ujit, marrim nota të konsiderueshme të betonit menjëherë pas 16 orëve të para (>30 MPa), ndërsa pas 28 ditësh marrim nota mbi 55 MPa.

Një avantazh tjetër i rëndësishëm i shtyllave tona është përdorimi i aditivëve për eleminimin e ajrit të bllokuar brenda betonit, duke përmirësuar ndjeshëm vetitë e tij mekanike dhe pamjen estetike.

Me reduktimin e sasisë së ajrit të bllokuar në beton zvogëlohet thithja e ujit e betonit të ngurtësuar, gjë e cila parandalon qërimin e betonit gjatë ngrirjes dhe shkrirjes.

Një avantazh tjetër i siguruar nga përdorimi i aditivëve për eleminimin e ajrit të mbetur është zvogëlimi i vrimave në sipërfaqen e betonit, të cilat janë habitatet e mundshme për kërpudhat dhe insektet, armiqtë më të mëdhenj të të gjitha bimëve.

Të gjitha materialet e përdorura në prodhimin e shtyllave vijnë me një çertifikatë të cilësisë nga prodhuesi, kurse vetë shtylla është ekzaminuar nga Instituti Serb për testimin e materialeve (IMS).

Produkte të tjera betoni

  • Në bazë të kërkesave prodhojmë elemente nga betoni për qëllime të ndryshme.
    Shtylla betoni për rrethime, tavolina dhe stola, kube, pllaka...

PËRDORIMI I PRODUKTEVE TONA NË PRAKTIKË

Ne jemi duke përmirësuar vazhdimisht prodhimin tonë, duke investuar në teknologji të reja dhe duke u kujdesur për mjedisin jetësor dhe të punës, në kënaqësinë e klientëve tanë, të gjitha me qëllimin e uljes së kostove të tyre dhe rritjes së fitimeve të tyre.

Kontakt

Majora Gavriloviqa pn, 11420 Smederevska Palanka

+381 62 336653

office@loomoffruit.rs 

Na gjeni në Hartë

logo

PERFORMANCAT TONA

Besueshmëria100%
Siguria100%
Cilësia100%
Garancia100%